"Οταν ο λαός βρίσκεται μπροστά στον κίνδυνο της τυραννίας διαλέγει ή τις αλυσίδες ή τα όπλα"

"Οταν ο λαός βρίσκεται μπροστά στον κίνδυνο της τυραννίας διαλέγει ή τις αλυσίδες ή τα όπλα"

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

Μπλογκ Sibilla: Ο βόθρος του διαδικτύου


Το μπλογκ "sibilla" δεν το διαβάζω, ούτε καν τακτικά. Σήμερα ενημερωθήκαμε για την αισχρή ανάρτηση που έκανε σχετικά με το τροχαίο δυστύχημα του υιού του Αποστόλου Βακάκη, συσχετίζοντάς το με άρθρο του Νίκου Μπογιόπουλου.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο ελεεινολόγος συντάκτης του άρθρου που ως τώρα δεν έχει αποσύρει το εν λόγω άρθρο, διέπραξε ηθική αλητεία απέναντι στο δημοσιογράφο Νίκο Μπογιόπουλο, αναπαράγοντας άρθρο του δημοσιογράφου για τον Απόστολο Βακάκη, που είχε γραφεί το 2012. 

Το διαδικτυακό αυτό σκουπίδι φέρει και τη φωτογραφία του θανόντος, επιχειρώντας να δημιουργήσει την εντύπωση ότι ο Μπογιόπουλος έγραψε το άρθρο αυτό σήμερα, με το αίμα του παιδιού να μην έχει ακόμα στεγνώσει από το πεζοδρόμιο. 

Με άλλα λόγια δε σεβάστηκε ούτε το πένθος του πατέρα, ούτε την πένα ενός καθόλα έγκριτου δημοσιογράφου. 

Η κατάσταση και οι εντυπώσεις που δημιούργησε ο μπλόγκερ αυτός ήταν τέτοιες που στην αποψινή του εκπομπή στον Real fm, ο Νίκος Μπογιόπουλος αναγκάστηκε να μιλήσει στον αέρα για το θέμα. 

Δημοσιεύουμε το άρθρο αυτό για να δηλώσουμε τη στήριξη του μπλογκ μας στον Νίκο Μπογιόπουλο, έναν ταξικό δημοσιογράφο, με μεγάλη πείρα και ήθος. Δεν ξέρουμε αν ο συγκεκριμένος μπλόγκερ βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία ή αν απλώς είναι τελείως ανόητος, σε κάθε όμως περίπτωση να θυμάται και τούτο σε ότι αφορά τον Νίκο Μπογιόπουλο:

"Σε τούτα 'δω τα μάρμαρα κακιά σκουριά δεν πιάνει"


Καμαρώστε το εν λόγω σκουπίδι εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου